Hvordan legger jeg ved et vedlegg til et forslag eller en innstilling?

Når du har påårettet innstillinger og forslag, har du også mulighet til å legge ved vedlegg.

Du kan enten legge det til når du oppretter innstillingen eller forslaget, eller du kan legge det til senere ved å redigere innstillingen eller forslaget.

Slik legger du ved et vedlegg

• Gå inn i saken på dagsordenen hvor du vil legge til et vedlegg til din innstilling eller forslag

• Trykk et sted på innstillingen eller forslaget, så det kommer frem en menylinje under feltet

• Her skal du klikke på den lille pennen ytterst til høyre for å redigere

• Nå får du mulighet for å legge ved vedlegget ved å trykke på Vedlegg med den oransje bindersen, ytterst til høyre

Bilete
Oransje "clip-on"-ikon i nedre høyre hjørne

• Når du klikker på Legg til, får du dine filer frem, og du kan nå velge PDFen du ønsker som vedlegg i saken.

• Hvis innstillingen eller forslaget er satt som Offentlig, vil vedlegget kunne lastes ned og ses av alle møtedeltagere

• Du kan legge flere filer til innstillingen eller forslaget om du trenger det

Bilete
Se vedlagte dokumenter under beskrivelse av forslaget eller innstillingen

Når du har lagt til de vedleggene du ønsker, klikker du på haken til høyre for å lagre.

Merk: du kan kun legge til filer i PDF-format.