Hva kan jeg endre på min profil?

• Hvis du ønsker å gjøre endringer på din profil, kan du klikke på ditt brukernavn øverst oppe i høyre hjørne, og heretter velge "Profil".

Bilete
Velge 'Profil'

• Heretter kommer du inn på din profil, hvor du kan se dine personopplysninger. Endringer av personopplysninger skjer på brukeradministrasjonssiden, så hvis du ønsker å endre i dine opplysnigner, klikker du på ”Rediger bruker” nederst i høyre hjørne

Bilete
klik på ”Rediger bruker” nederst i høyre hjørne

Du blir nå ført videre til brukeradministrasjonssiden, hvor du kan gjøre dine endringer.

Under Personlige opplysninger kan du redigere:

• Legg til / endre profilbilde
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Språk
  • Tidssone

Klikk på Rediger ut fra det feltet du vil redigere, og trykk Lagre når du har gjort endringene.

Bilete
Personlige oplysninger

Under Login og Sikkerhet kan du redigere:

• Brukernavn
  • Passord
  • E-postadresse
  • To-faktor-login
  • Mobilnummer

Klikk på Rediger ut fra det feltet du vil redigere, og trykk Lagre når du har gjort endringen du ønsker.

Bilete
Login og Sikkerhet