Hvordan oppretter jeg et login?

For å kunne bruke FirstAgenda Live, er det første skrittet å bli opprettet i systemet med et login til din bruker.

Veiledning

For Å opprette et login til systemet, vil du først bli invitert (av en administrator i din organisasjon) og få tilsendt en lenke på e-post som skal brukes for å komme videre.

1. Klik på lenken I e-postinvitasjonen

2. Skriv inn engangskoden som du får tilsendt på SMS

Bilete
Indtast sms kode

3. Skriv den e-posten eller brukernavnet som du ønsker å benytte (hvis du allerede har en bruker i FirstAgenda, anbefaler vi at du bruker det samme)

Bilete
Skriv e-mail eller brugernavn

4. Klikk heretter på Fortsett

5. Opprett heretter et passord

6. Du er nå opprettet som bruker i FirstAgenda Live

Nå kan du logge inn, enten via din FirstAgenda App, hvor det vil være en liten Live logo inne i hver møte, eller via din nettleser: app.agendalive.dk

Velkommen til FirstAgenda Live og god arbeidslyst!