Hvordan melder jeg forfall til et møte på iPad?

Hvis du er forhindret i å delta på et møte i FirstAgenda Live, har du alltid muligheten til å melde forfall. Dette kan gjøres både på web og på iPaden

Slik melder du forfall til et møte på iPad

For å åpne Live på iPad må du være på et punkt på dagordningen i Prepare. Når du trykker på Live-ikonet blir du derfor tatt direkte til det aktuelle punktet i Live. Herfra må du gå til forsiden av møtet for å melde fra om forfall på møtet.

1. Når du er på det aktuelle punktet, trykk på tittelen på møtet, øverst på siden. Det står rett før tittelen på punktet:

Bilete
trykk på tittelen på møtet

2. Trykk på Meld fra om forfall i midten af siden under 'Handlinger'

Bilete
Meld fra om forfall

3. Skriv en grunn til at du ikke deltar på møtet og trykk Forfall. Trykk deretter Lukk

Bilete
Skriv en grunn til at du ikke deltar på møtet

4. Du har nå meldt forfall til møtet. Ditt avbud vil bli sendt til møte administratoren, som vil være klar over at du ikke har mulighet til å delta på møtet.

Bilete
Du har nu meldt fra om forfall

Merk: Dersom du kun er fraværende deler av møtet, må du kontakte møtelederen din.