Hvordan melder jeg forfall til et møte på Web?

Hvis du er forhindret i å delta på et møte i FirstAgenda Live, har du alltid muligheten til å melde forfall. Dette kan gjøres både på web og på iPaden.

Slik melder du forfall til et møte på Web

1. Logg på app.agendalive.dk og velg først det møtet i møteoversikten som du ønsker å melde forfall til.

Bilete
Velg først det møtet i møteoversikten som du ønsker å melde avbud til.

1. Klikk på Meld fra om forfall under "Handlinger" på venstre side.

Bilete
Klikk på Meld avbud under "Handlinger" på venstre side.

1. Skriv en begrunnelse for hvorfor du ikke kan delta på møtet.

Bilete
Skriv eventuelt en begrunnelse for hvorfor du ikke kan delta på møtet

1. Klikk på Forfall nederst i høyre hjørne.

Bilete
Klikk på Forfall nederst i høyre hjørne

1. Du har nå meldt forfall til møtet. Ditt avbud vil bli sendt til møteadministratoren, som vil være klar over at du ikke har mulighet til å delta på møtet.

Merk: Dersom du kun er fraværende deler av møtet, må du kontakte møtelederen din.