Møtemaler - Hvordan lager jeg en kopi av et tidligere møte?

Oppretter du mange av de samme møtene i et utvalg, med mange av de samme sakene, er det nå mulig å lage en kopi fra et tidligere møte. Både med og uten innhold og på tvers av ulike utvalg.

Slik oppretter du en kopi av et tidligere møte:

• Under "Møter" klikker du på "Opprett nytt møte"

• Velg det utvalget møtet skal opprettes i

• Ut fra "Møtemall" kan du i en dropdown-liste velge det tidligere møtet som du ønsker å kopiere.

Bilete
Velg tidligere møte der skal kopieres

Hvis du ikke ønsker å lage en kopi av et tidligere møte, lar du listen stå på "Ingen mal".

Oppret en kopi av et møte fra et annet utvalg

Hvis du ønsker å ta kopi av et tidligere møte fra et annet utvalg, klikker du på "Velg mal fra annet utvalg"

Bilete
Velg møte fra et annet utvalg som skal kopieres

• Velg deretter utvalg og møtedato du vil opprette en kopi fra

Ta med innhold fra et annet møte

Ønsker du å ta med innholdet fra det tidligere møte, krysser du av i boksen "Møtemal med innhold"

Bilete
Velg å ta med innhold fra det tidligere møte

• Utfyll deretter alle møtets øvrige stamdata og klikk på "Lagre

Du har nå opprettet en kopi av et tidligere møte.