Hvordan oppretter jeg et møte?

Slik oppretter du et møte

• Gå inn under menypunktet Møter

• Klikk heretter på Opprett nytt møte

Bilete
Opprett nytt møte

• Du får nå vist et nytt skjermbilde, hvor du skal skrive inn opplysninger om møtet, som utvalgnavndato og tidspunkt
    Hvis du ønsker å opprette et nytt utvalg til ditt møte, skal du klikke på Utvalg i venstremenyen. Se hvordan du oppretter et nytt utvalg.

• Videre skal du velge om møtet skal være åpent eller lukket. Lar du være å låse møtet (ved ikke å klikke på den blå hengelåsen) vil møtet være tilgjengelig for alle medlemmene i organisasjonen (forutsetter at utvalget er åpent)

Bilete
Blå åben hængelås

Bilete
Opprett møte

• Etter at du har skrevet inn opplysningene, trykk på Lagre

Møteopplysningene du har skrevet inn, vil nå bli vist på møteforsiden som deltageren ser når han eller hun trykker inn på det spesifikke møtet i FirstAgenda Prepare.

Feltet Informasjon kan brukes til opplysninger du ønsker å gjøre deltagerne særlig oppmerksomme på.

Opprett saker på dagsordenen

Etter klikk på Lagre, er du klar til at opprette saker på din dagsorden. Se her hvordan du oppretter saker