Hvordan publiserer jeg et møte i FirstAgenda Prepare?

Denne artikkelen beskriver, hvordan du publiserer møter, der er opprettet i FirstAgenda Prepare.

Skal du publisere et møte fra et dit Sak-/Arkivsystem, skal du følge denne artikel: Sådan publiserer du møter fra et Sak-/Arkivsystem

Slik publiserer du et møte opprettet i FirstAgenda Prepare

• Klikk på Møter i venstremenyen

• For å publisere, klikker du på pilen ytterst til høyre

Bilete
Ikke frigivet versjon

• Når møtet er klart for å publiseres, vil knappen "Gå til publisering" skifte til blå, og kunne klikkes på

• Hvis du ikke har endringer til møtet, klikker du på Gå til publisering

Bilete
Gå til publisering

• Publiseringssiden vil nå vises

• Skriv eventuelt en kommentar til mødedeltakerne og klikk videre på "Publiser"-knappen

Bilete
Publiser

Merk: Skriv en kommentar i boksen hvis du har en viktig melding til utvalgets medlemmer. Kanskje du vil minne dem om at møtet holdes på et annet sted enn vanlig. Kommentaren vil være en del av e-posten som sendes til utvalgets medlemmer.

Ønsker du ikke at utvalgets medlemmer skal varsles om at en ny dagsorden er publisert, skal du huske å fjerne markeringen ut fra "Varsle utvalgsmedlemmer".