Kan jeg dele opp mine saker på dagsordenen i kategorier?

Ja, du kan dele inn dine dagsordensaker i kategorier, slik at det vises kategorioverskrifter mellom sakene for møtedeltagerne.

Bilete
Kategorioverskrifter mellom sakene for møtedeltagerne

"FRUKTER" og "VERKTØY" er kategorioverskrifter

Slik legger du til kategorier til dine dagsordensaker

VIKTIG: Det er ikke mulig å benytte "sorter"-knappen når det først  er tilføyet kategorier til dagsordensakene.

• Opprett et nytt møte eller rett i et eksisterende møte

• Tilføy dagsordensaker til møtet. I vårt eksempel har vi lagt til 6 saker:

• Epler

• Bananer

• Pærer

• Hammer

• Skrutrekker

• Sag

Bilete
Rediger kategorier av agendapunkter

• Klikk på "Tilføy ny kategori" for å tilføye en kategori til saken

Bilete
Tilføy ny kategori

• Klikk i feltet for å gi kategorien et navn. I vårt e ksempel har vi opprettet to kategorier; "Frukter" og "Verktøy

Bilete
 Tilføy ny kategori "Frukt"

• Trekk kategorien opp eller ned og plasser overskriften hvor den hører hjemme. du kan også la katetgorien være hvor den er, og legge til nye dagordensaker etterpå. Du kan også slette en kategori etterpå

• Du har nå tilføyet kategorier til dagsordensakene