Hvordan sorterer jeg møtene i møteoversikten?

Sådan sorterer du møtene i møteoversikten

• Under Møter i venstremenyen kan du sortere møtene ut fra utvalg ved å velge et utvalg i listen "Vis møter i"

Bilete
Vis møter i alle utvalg

Merk: hvis det mangler et utvalg i listen, skal du meldes dette utvalget som dagsordenansvarlig

• Tilpass datoene i kalenderne øverst på siden for å finne dagsordener som er eldre enn 14 dager.

Bilete
Eldre møter

• Du kan også endre rekkefølgen på visningen av møtene ved å klikke på kolonneoverskriftene: Møter og Møtetidspunkt.

Bilete
Møter og møtedato

Husk at du kun kan se dagsordener for de utvalgene du er ansvarlig for. Er det møter du ikke ser, kan det skyldes at du ikke er registrert som dagsordenansvarlig i dette utvalget.