Hvordan skifter jeg passord?

Hvis du ikke er tilfreds med ditt passord, kan du alltid velge å skifte til et nytt. Du skifter passord ved å gå inn under din brukerprofil. Brukerprofilen finner du ved å logge deg på via en web-browser.

Du kan ikke nå din brukerprofil via FirstAgenda app'en.

Slik skifter du passord:

• Logg på web.firstagenda.com

• Klikk på profilbildet ditt / initialene dine øverst til høyre på forsiden og klikk på Rediger profil

Bilete
klikk på innstillinger

• Du vil nå bli videresendt til brukeradministrasjonssiden. Klikk på Sikkerhet i menyen til venstre

• Klikk på "endre" fra passordfeltet

Bilete
Klikk på "endre" fra passordfeltet

• Skriv inn ditt nye passord og velg et nytt som er i samsvar med reglene for opprettelse av passord

• Klikk på Endre for å bekrefte det nye passordet

Bilete
Klikk på Endre for å bekrefte det nye passordet

Neste gang du logger inn, skal du bruke ditt nye passord for å komme på.

Alternativt, kan man skifte passord via FirstAgenda app'en. Trykk på linken "Glemt passord", nederst i loginboksen og følg instruksene.