Hvorfor er linken i min "Glemt passord" epost foreldet?

Hvis du får opp at linkens gyldighet er utløpt, kan det skyldes at du har klikket på en link i en gammel mail.

Bilete
Linken er utløpt

Hvis du har trykket på "Glemt passord" flere ganger etter hverandre, vil du motta flere e-poster fra FirstAgenda om å endre passordet ditt. Det er kun det siste e-posten som vil kunne generere den SMS-koden du trenger for å endre passordet.

Har du for eksempel trykket tre ganger på "Glemt passord", vil du motta tre e-poster, og det er kun den siste som er aktiv, slik at du kan endre passordet.

Trykker du på linken i første eller annen e-post, vil du få beskjed om at den er utløpt.

Linken kan også bli foreldet hvis det har gått et visst antall dager før du bruker den. Hvis det er tilfellet, klipp på "Glemt passord" på nytt, og du mottar en ny e-post med en ny link