Hvordan ser jeg storskjermsvisningen?

Hvis du ønsker å se samme storskjermsvisning som møtedeltagerne, kan du selv åpne denne.

• Husk å slå storskjerm på i FirstAgenda Live, så det ikke kun er forsidevisningen som presenteres.

• Dette gjør du ved å klikke på "Storskjerm". Funksjonen er aktivert når knappen er grønn.

Bilete
 Knapp for å vise stor skjerm

• Herfra mangler du kun å klikk på knappen "Åpne presentasjonsvisning", og en ny fane med storskjermen vil åpne for deg.

Bilete
Åpne presentasjonsvisning

• Du har nå mulighet for å se det samme som møtedeltagerne får vist på deres storskjerm.

Bilete
Mulighet for å se det samme som møtedeltagerne