Hvordan bruker jeg storskjermvisningen best i Live?

Les videre for noen anbefalinger om hvordan du bruker storskjermvisningen i Live.

Anbefalinger for bruk av storskjermvisningen i Live:

• Det kan være en fordel for deg å koble til en ekstra skjerm til datamaskinen din, der du velger å vise presentasjonsvisningen på denne ekstra skjermen, som deretter speiles på storskjermen i møterommet. På denne måten kan du ha full kontroll over presentasjonen samtidig som du har administrative oppgaver foran deg på den andre skjermen.

• Unngå å bruke skjermdeling når du deler presentasjonsvisningen på storskjermen i møterommet. På denne måten kan du arbeide i administrasjonsvisningen mens presentasjonen kjører separat på storskjermen i møterommet.

• Bruk fullskjermvisning i nettleseren, noe som gir en enklere oversikt uten nettleser- og verktøylinjen, som vist på bildet nedenfor.

Bilete
Bruk fullskjermvisning i nettleseren