Hvordan vises PDFen på storskjermen?

Er det en sak i dagsordenen som inneholder en PDF-fil som skal vises på storskjerm, er det heldigvis enkelt å dele denne.

• Klikk deg inn på det møtet som skal på storskjerm

• For å vise saken på storskjerm skal du sikre deg at storskjermvisning er slått på. Dette gjør du ved å klikke på knappen "Storskjerm", som vist på bildet under. Når knappen er grønn vises innholdet på storskjem.

Bilete
Knapp for å slå på storskjermen i øvre høyre hjørne

• Når du kommer til dagsordensaken med PDF-filen, skal du enkelt klikke på filen der den ligger, f.eks. under "Innstillinger og forslag"

• Herfra kan du velge om PDF-en skal vises på storskjem eller ikke. Hvis feltet er oransj, er PDFen vist på storskjem, som vist på bildet under:

Bilete
storskjermen på

• For å fjerne PDF-en fra storskjemen, kan du enten skifte sak eller klikke på den oransje knappen igjen, så den blir hvit.

Husk at dagsordensaken ikke må være avsluttet i møtet, da vil ikke PDF-en kunne bli vist på storskjermen.

Les mer om hvordan du viser forslag eller innstillinger på storskjerm her.