Hvordan vises forslag eller innstillinger på storskjerm?

Når du gjerne vil vise et forslag eller en innstilling på storskjermen, skal du først være inne i riktig møte og riktig sak i dagsordenen, som inneholder det forslaget eller den innstillingen du ønsker å vise frem.

Heretter drar du knappen markert med rødt under og aktiverer "Vis på storskjerm".

Bilete
"Slider" i høyre hjørne, som slår presentasjonsvisning på eller av

Forslaget eller innstillingen vises nå på møtets storskjerm.