Slik legger du til tilgjengelighetserklæringen

1. Logg inn på administrasjonssiden (https://admin.agendapublication.dk)

2. Klikk på "Generelt" i venstremenyen og gå til "Websites"

3. Sett inn lenken til tilgjengelighetserklæringen i feltet "Tilgjengelighetserklæring (WAS)" på administrasjonssiden

4. Klikk på "Lagre"

5. Lenken kan nå ses på forsiden under søkefeltet og kan nås på "Tilgjengelighetserklæring (WAS)". Den kan som alltid nås ved å legge til "/was" til forsiden-URL-en, for eksempel www.dagsordener.firstagenda.dk/was