Slik setter du opp lenke ved klikk på logoen

1. Logg inn på administrasjonssiden (https://admin.agendapublication.dk)

2. Klikk på "Generelt" i venstremenyen og gå til "Websites"

3. Sett inn lenken du ønsker at logoen deres skal peke til i feltet "Logo link-adresse" på administrasjonssiden

4. Klikk på "Lagre"

Bilete
Indsæt det link, som du ønsker jeres logo skal henvise til i feltet “Logo link-adresse”

Når du har lagret, vil brukere som klikker på logoen deres bli henvist til lenken fra tekstfeltet.