Hvordan nullstiller jeg en brukers tidligere godkjennelser?

I noen tilfeller kan det bli nødvendig å nullstille en brukers godkjennelse av en dagsorden/en sak i dagsordenen, grunnet endringer i dokumentet eller annet. I disse tilfellene er ikke brukerens godkjennelse lenger gyldig. Det kan derfor bli nødvendig å varsle brukeren om å logge inn og godkjenne på nytt.

Slik nulstiller du en brukers godkjennelse

• Logg inn i FirstAgenda

• Klikk på Møter i venstremenyen

• Velg den aktuelle dagsordenen og klikk på Innstillinger

• Velg saken hvor godkjennelse er aktivert og klikk på bruker-ikonet

Bilete
User icon

• Sett kryss i boksen til venstre for navnet på brukerne som har status som "Godkjent xx/xx/xxxx", og som du ønsker å nullstille.

Bilete
Nulstil godkendelse

• Klikk på knappen Nullstill godkjennelse for valgte medlemmer

• En dialogboks vil deretter vises, hvor det spørres om du ønsker å nullstille godkjennelsene for de valgte brukerne

• Klikk på Ja, nullstill godkjennelser

Du har nå nullstilt brukernes godkjennelser, og brukeren vil motta en e-post om at det mangler godkjennelse til saken i dagsordenen.