Hvordan aktiveres godkjenning på en sak i dagsordenen

"Tillat godkjenning" må være aktivert i et utvalg før du kan sette et agendapunkt for godkjenning. Les Hvordan aktivere godkjennelse-funksjonen i et utvalg?

Hvordan aktivere godkjenning på en sak i dagsordenen

• Logg inn på FirstAgenda Prepare

• Klikk på Møter i menyen til venstre

• Velg din agenda (husk "Tillat godkjenning" må være aktivert i utvalget før du kan sette en sak i dagsordenen for godkjenning)

• Merk: i opprettingen av nettmøtet må agendaen behandles minst én gang før fanen "Sett" er synlig.

• På fanen Set finner du elementet du ønsker at autentisering skal aktiveres på. Klikk på "glidebryteren" slik at den blir blå

Bilete
Aktiver autentisering

• Aktiver autentisering

Godkjenning er nå aktivert på det tidspunktet.

Slik slår du av autentisering

Hvis du vil deaktivere godkjenning på et tidspunkt, skru av 'glidebryteren' ved siden av godkjenning, slik at den blir grå. Brukere vil ikke lenger kunne godkjenne saken.