Hvordan gjør jeg en bruker til godkjenner?

Slik gjør du en bruker til godkjenner

Når du aktiverer godkjennelse på en sak i dagsordenen, vil alle brukere med rollen "Utvalgsmedlem" automatisk bli innstilt til å skulle godkjenne alle fremtidige dagsordener i utvalget som du har aktivert godkjennelse på. Bemerk at det er kun publiserte dagsordener som kan godkjennes.

Skal et utvalgsmedlem ikke automatisk godkjenne sakene på møtet i utvalget, kan du tildele brukeren rolle som "Annet medlem" i utvalget. Eller du kan også gå inn på saken som står til godkjennelse og deaktivere godkjennelse på utvalgsmedlemmet. Se hvordan nedenfor.

Deaktiver midlertidig godkjennelse for et utvalgsmedlem

Rollen som godkjenner kan midlertidig deaktiveres, hvis f.eks. et utvalgsmedlem ikke skal delta på ett bestemt møte. I den situasjonen skal du som dagsordenansvarlig gå direkte inn på den gjeldende saken i dagsordenen og slå av godkjennelse for det gjeldende medlemmet som likevel ikke skal godkjenne. Du finner innstillingene til godkjenn ved å klikke på Møter i venstremenyen, og deretter finne det gjeldende møtet. Når du klikker på brukerikonet på saken hvor godkjennelse er aktivert vises listen "Statis for godkjennelse". Her foretar du deg endringene.

I eksempelet under er "Ejner Hansen" utvalgsmedlem og satt som godkjenner, og hvis hun på akkurat dette møtet ikke skal godkjenne, så deaktiverer du den grønne innstillingsknappen. Endringene slår gjennom øyeblikkelig.

Bilete
Skal ikke godkjenne

Tillat nye utvalgsmedlem å godkjenne en dagsorden

Har du opprettet en dagsorden og aktivert godkjennelse på denne saken, vil nye utvalgsmedlemmer eller varaer ikke automatisk bli satt til å godkjenne saken i denne dagsorden (ettersom den er opprettet før utvalgsmedlemmene hadde adgang). Her skal du inn i saken og tillate at de nye utvalgsmedlemmene må godkjenne saken.

De nye brukerne vil automatisk bli satt som godkjenner i alle fremtidige dagsordener, men dagsordener som er opprettet innen brukerne fikk adgang til utvalget, skal legges til manuelt på møtet.

Bilete
Status for godkjennelse