Hvorfor kan jeg ikke se en møtedeltaker i "Status for godkjennelse"?

Derfor kan du ikke se en møtedeltakere i "Status for godkjennelse"

Det kan skyldes at møtedeltakeren ikke har blitt valgt som primær eller sekundær godkjenner før du aktiverte godkjennelse på saken. Klikk på "Legg til medlemmer" for å få deltageren inn på listen.

Bilete
Status for godkjennelse

Det kan også skyldes at møtedeltakeren enda ikke har aktivert sin invitasjon til FirstAgenda Prepare og dermed ikke har en aktiv bruker. Dette er nødvendig før det er mulig å sette en møtedeltager til å godkjenne i FirstAgenda Prepare.

Bilete
Mangler godkjennelse