Hvordan lager jeg en gruppering av utvalg?

Som administrator på deres Publication-installasjon har du mulighet til å gruppere deres utvalg. Et eksempel på en gruppering kan være at alle utvalg med dagsordener/referater fra en kommunestyreperiode blir samlet under en gruppe, som f.eks "Kommunestyret 2015 - 2019". Det kan kun la seg gjøre hvis det opprettes nye utvalg til en ny kommunestyreperiode.

Slik oppretter du en gruppering

Bilete
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• For at lage en gruppering skal du velge Oppret ny

• Klikk heretter på Rediger

• Velg deretter hvilke utvalg du vil tilknytte grupperingen ved at sette haker i boksene.

• På bildet under vises den ænskede gruppe i punkt 1,

• og i punkt 2 ses det hvor du skal krysse av hvis disse ønskes utvalgt.

Bilete
Opsætning af udvalgsgruppe i Publication

Til sist må du huske å trykke Lagre, som vises her med blå pil.