Kan jeg utsette publisering av dagsordener/referater?

Ja, i Publication har du mulighet for å utsette publisering av dagsordener/referater. Du kan for eksempel velge at dine dagsordener/referater først skal være synlig for innbyggerne i Publication to timer etter at du har klikket på Publiser-knappen i Prepare.

Slik utsetter du publicering av dagsordener/referater i alle utvalg

Bilete
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Angi heretter i boksen Utsettelse av dagsordener hvor mange timer det skal gå før dagsordener/referater skal bli synlige for innbyggerne i Publication

Bilete
Visning af udsættelse af dagsorden i Publication

• Denne innstillingen vil gjelde for alle utvalg

• Hvis du har valgt å utsette publisering av dagsordener, så kan du ikke velge å utsette publisering av vedlegg. Det er enten eller.

Slik utsetter du publicering av dagsordener/referater i enkelte utvalg

• I likhet med før, skal du gå inn under Dagsordener og heretter Utvalg i venstremenyen

• I stedet for å angi timer i Utsettelse av dagsordener i toppen av siden, så skal du gjøre det ut fra utvalget i utvalgslisten

• Skriv inn antallet timer i boksen Utsett dagsordener ut fra utvalget

Bilete
Liste over udvalg i Publication

Det er nå kun på det eller de utvalgene du har angitt et antall timer at publiseringen blir utsatt.

OBS: Hvis du har angitt at publiseringen av dagsordener/referater skal utsettes, så kan du ikke samtidig velge at publisering av vedlegg skal utsettes. Det er enten eller.