Oppsett av integrasjon mot FirstAgenda Prepare

For å sette opp en integrasjon mellom Prepare og Live, skal du først og fremst bruke et Client ID og Client Secret til oppsettet av det API som er forbindelsen.

Videre skal du sørge for at en administrator i Prepare innstiller hvilke utvalg som skal vises i Live.

Slik oppretter du integrasjonen

• Trykk på Innstillinger i venstremenyen

• Trykk heretter på Organisasjonsinnstillinger

• Trykk på Legg til +

Bilete
Trykk på Legg til

• Velg heretter FirstAgenda Prepare

Bilete
Liste over integrasjoner som kan legges til

Du kommer nå ut til oversikten over dine integrasjoner igjen.

• Trykk på ikonet med de tre prikker ud for Prepare

Bilete
Klik på de tre prikker

• Skriv nå inn din Client ID og Client Secret fra FirstAgenda Prepare og trykk på lagre.

Bilete
Skriv inn din Client ID og Client Secret

Merk: Når du trykker på Lagre, så er tegnene i Client Secret forsvunnet neste gang du vil tilgå integrasjonen. Du skal IKKE trykke i feltet, for da sletter du den nåværende Client Secret og skal ha en ny.

Hva skjer når jeg klikker på Importer?

Når du klikker på Importer under Prepare i Live-integrasjoner, blir brukere, utvalg og møter overført fra Prepare til Live. Du må kanskje oppdatere siden etterpå for at overføringen skal vises i Live.