Hvordan fungerer linker i saksfremstillinger og vedlegg?

Linker i saksfremstillinger og vedlegg

På iPad er det mulig å klikkeseg inn i alle linker i saksfremstillinger og vedlegg.

• Dette gjelder både de som er overført fra et sak- og arkivsystem

• Og de som er opprettet direkte i web.firstagenda.com

På nettet:

Fra web.firstagenda.com fungerer ikke lenker i saksframstillinger og vedlegg. Dette skyldes at dokumentene i nettversjonen av FirstAgenda Prepare vises som bilder i stedet for PDF-filer. Du har likevel muligheten til å åpne lenker fra nettet hvis du laster ned dokumentene som PDF og åpner dem på datamaskinen din.

Dette gjør du ved å klikke på rullegardinmenyen 'Last ned dokumenter' i øvre høyre hjørne. Du må deretter velge om du vil laste ned 'Kun dette dokumentet' eller 'Alle dokumenter på saken,' som vist på bildet nedenfor.

Bilete
Klikk på nedtrekksmenyen i øvre høyre hjørne