Kan jeg søke i FirstAgenda Prepare?

Ja, du kan søke i agendaer, referater og vedlegg, både på iPad og på nettet.

Du søker ved å klikke på det lille forstørrelsesglasset øverst i høyre hjørne, både på web og i appen.

Bilete
Klik på det lille forstørelsesglas

Du har ulike filtreringsalternativer når du søker.

Som du kan se på bildet nedenfor, kan du under søkefeltet velge hvor bredt du vil søke, for eksempel om du bare vil søke i enkelte møter eller på tvers av hele organisasjonen. Alternativene varierer avhengig av hvilket nivå du er på når du utfører søket. I eksemplet nedenfor utføres søket på et punkt.

Det er også mulig å velge bort å inkludere vedlegg i søket ditt. Dette gjør du ved å slå av bryteren ved 'Søk også i vedlegg'. Hvis vedlegg inkluderes i søket, vil vedlegg i søkeresultatene vises med et merke som sier 'Vedlegg'.

Bilete
Du har ulike filtreringsalternativer når du søker

Merk:

• Alle agendaer og referater fra 2013 og utover kan søkes i FirstAgenda Prepare. Referat fra før 2013 må lastes inn på nytt før de kan søkes i FirstAgenda Prepare.

• Du må være medlem av de utvalg du ønsker å søke etter dokumenter i.

• Du kan søke på tvers av utvalg og møter i organisasjonen din. Hvis du er medlem av flere organisasjoner, velg organisasjonen du ønsker å søke til.

• Du kan søke i PDF-er og andre dokumenter, men ikke i bildefiler.

• Saksliste og referat må frigis før det er mulig å søke etter dokumentene

• Dokumentene må indekseres før de er søkbare. Dette kan ta opptil noen dager etter at møtet er utgitt.