Hvilken nettleser bruker jeg?

Hvis du trenger hjelp, kan det i noen tilfeller være greit for vår støtte å vite hvilken nettleser (Internet Explorer, Chrome, Safari osv.) du bruker når du bruker nettversjonen av FirstAgenda Prepare.

Hvis du ikke er klar over hvilken versjon av nettleseren du har på PC-en, så kan du finne hjelp ved å klikke på lenken nedenfor. Her kan du se nøyaktig hvilken nettleser du bruker og hvilket versjonsnummer det er.

Hvilken nettleser bruker jeg?

Finn ut her: https://www.whatismybrowser.com/