Hvor finner jeg "Ekstra materiale"?

Hvor finner jeg ekstra materiale?

iPad

• Logg inn i FirstAgenda app'en

• Gå til forside av et møte i et utvalg med Ekstra materiale

• Trykk på "Ekstra materiale" ​

Bilete
Øvrigt materiale

• Når du har trykket på "Ekstra materiale" vil du se alle mapper med dokumenter som er tilgjengelig i Ekstra materiale. Dokumenter som ikke er i en mappe vises ved siden av mappene.

Bilete
Øvrigt materiale mappen

Web

• Logg inn på FirstAgenda via https://web.firstagenda.com

• Gå til forsiden av et møte i et utvalg med ekstra materiale

• I venstre side under dagsordensakene finner du mapper og dokumenter med Ekstra materiale

Bilete
Ekstra materiale