Møteopretter i FirstAgenda Prepare - Kom godt i gang!

MØTEOPRETTER I FIRSTAGENDA - KOM GODT I GANG!

Velkommen som bruker av FirstAgenda Prepare. Før du kan begynne å publisere møter i FirstAgenda Prepare, har vi her en rekke artikler som kan hjelpe deg på rett vei. Her finner du en komplett liste over artikler som beskriver hvordan du setter opp brukerne, publiserer møter og til slutt hvordan å få bevis på at din organisasjon innstillingene er riktige. Du kan finne flere artikler om FirstAgenda Prepare på support.firstagenda.com.

BRUGERE

UTVALG

MØTER OG PROTOKOLL

ORGANISASJONSINNSTILLINGER