Hva kan en dagsordenansvarlig?

Dagsordenansvarlige i FirstAgenda Prepare arbeider primært med å publisere dagsordener og referater for de utvalg som vedkommende er ansvarlig for. Men det er også andre ting en dagsordensamler kan bruke utvalg med integrasjon til. Se listen nedenfor.

• Publisere dagsordener og referater

• Opprette møter*

• Opprette saker*

• Legge til vedlegg/bilag*

• Legge til referater/protokoller*

• Fjerne møtedeltagere fra særlig fortrolige punkter

• Lese ikke-publiserte dagsordener

• Gi møtedeltagere rettighet til å lese ikke-publiserte dagsordener

• Informere møteltagere om publiserte dagsordener og referater

• Redigere utvalg (lukket/åpent utvalg)

*gjelder for manuelt opprettede møter i FirstAgenda Prepare

Ekstra rettigheter

En dagsordenansvarlig kan også administrere brukere innenfor sitt eget utvalg. Dette er en ekstra innstilling som skal aktiveres av en administrator for organisasjonen. Se eventuelt mer i det nederste avsnittet av denne artikkelen: Brukere - hvordan opprettes de?

• Opprette brukere innenfor egne utvalg

• Redigere møtedeltagerens profil innenfor egne utvalg

• Få overblikk over møtedeltagernes status (f.eks. om passord skal skiftes)

Husk at dagsordensamlere kun kan se de utvalg som han/hun har tilknyttet profilen sin.