Hvordan aktiverer man automatisk innkalling av varamedlem?

Med automatisk innkalling av varamedlem har dere mulighet for at FirstAgenda Live automatisk kaller inn riktig varamedlem når en møtedeltaker melder forfall eller er borte.

Dette oppsettet gjør innkallingen enkel og effektiv, og du slipper å holde orden på hele prosessen, da FirstAgenda Live fikser det for deg.

Slik aktiverer du automatisk varamedlem

For å kunne lage oppsettet, er det viktig at partiene allerede er opprettet, og brukerne er importert fra FirstAgenda Prepare. Hvis det enda ikke er gjort, kan du lese mer her:

Guide:

1. Klikk på Innstillinger og heretter Organisasjonsinnstillinger

Bilete
Organisasjonsinnstillinger under innstillinger i venstremenyen

1. Videre klikker du på Automatisk innkalling

Bilete
Automatisk inkallelses-knapp under Organisasjonsinnstillinger

1. Du vil nå bli møtt med siden som vi viser under, hvor du skal slå knappen fra grå over til oransj for å aktivere "Bruk automatisk innkalling av varamedlem"

Bilete
av/på-knapp for automatisk inkallelse

Funksjonen er nå aktivert, og du skal slå dette på for de utvalgene hvor du ønsker å bruke automatisk innkalling av varamedlem. Les mer om hvordan du opprette en varamedlemsliste for et utvalg her.