Hvordan aktiveres offline-tilstand?

For at møtedeltagere kan hente dagsordener, som kan leses når iPad'en er offline, skal funksjonen Tillat nedlastning av dagsordner , være slått til, for hvert enkelt utvalg man ønsker denne funksjon aktivert. Du skal være administrator i FirstAgenda Prepare for å kunne slå offline-visning til. Funksjonen er i utgangspunktet slått fra.

Slik aktiveres offline-visning for et utvalg

• Logg på Prepare på https://web.firstagenda.com

• Velg Utvalg i venstremenyen i administrasjonsdelen for Prepare

• Velg det utvalg, hvor møtedeltagerne skal kunne lese dagsorden i offline-mode

• Slå skyderen til foran Tillat nedlastning av dagsordner

Bilete
Blå skyveknapp for å aktivere offline visning

• Klikk på Lagre​

Møtedeltagerne kan nå hente dagsordener og referater når de er online, og etterfølgende kunne lese dem i offline-mode .

Merk: "Slett lokal lagring på iPad" under Innstillinger for organisasjonen må ikke være aktivert, da dette forhindrer møtedeltakere fra å laste ned agendaen for offline bruk, selv om "Tillat nedlastning av dagsordner" er aktivert for utvalget.

Bilete
Skyveknapp for å tømme lokal lagring på iPad

NB: Offline-visning er pt. ikke mulig for organisasjoner som benytter 2-faktor-login.