Jeg kan ikke logge inn med mitt AD-login

Hvis du møter en feilmelding ved login i FirstAgenda skal du først og fremst kontakte administrator i din organisasjon

Glem ikke å ta et skjembilde av den feilen du møter når du skal logge inn, så har administratoren din bedre mulighet for å hjelpe deg.

Det kan være flere årsaker til at du ikke kan logge inn med ditt AD-login, men i alle feilmeldinger er det administrator i din organisasjon som kan hjelpe deg videre.

Eksempler på feilmeldinger:

• Din bruler er ikke plassert i den korrekte AD-gruppe

• Du er registrert med feil e-postadresse i FirstAgenda eller ADet

• Du har skrevet feil passord til ditt AD-login

• Din organisasjon har nylig skiftet til å bruke AD-login i FirstAgenda, og du har av ren vane logget inn med ditt FirstAgenda brukernavn framfor din AD-epost. Prøv igjen med din AD-epost og AD-passord.

• Etc.