Hvordan gjør jeg en bruker til administrator?

Rettighet som administrator kan kun gis av en bruker som i forveien er administrator. Dagsordenansvarlig kan ikke tildele rettighet som administrator.

Slik gjør du en bruker til administrator

• Logg inn på web.firstagenda.com / web.firstagenda.eu

• I venstremenyen klikker du på Brukere

• Klikk på den brukeren som skal gjøres til administrator

• Klikk på Rediger øverst i høyre hjørne

• Du blir nå ført videre til brukeradministrasjonssiden hvor du skroller ned til Administrasjon av brukere og organisasjon

• Slå knappen på ut fra Kan opprette og administrere brukere og Kan endre organisasjonsinnstillinger

Bilete
Administrasjonsinnstillinger

• Klikk på Lagre når du har gjort de ønskede endringene

Hva betyr de to administrasjonsinnstillingene?

Kan opprette og administrere brukere: som brukeradministrator kan du invitere og redigere brukere i din organisasjon

Kan endre organisasjonsinnstillinger: som organisasjonsadministrator kan du endre på de sentrale innstillingene i din organisasjon.