Offline - Er det sikkert?

Som du kan lese nedenfor, har vi satt sikkerheten i sentrum for bruk av dagsorden dokumenter i offline-mode.

Sikkerhet ved lagret data på iPad

Dine downloadede dagsordener og referater, ligger i iPaden's lokale lager og er derfor krypterte og utilgjengelige for andre ved hjelp av iPad’ens system til kryptering og databeskyttelse. Vi har sikret oss at det ikke er mulig å ta backup av det lokale lager, hverken i iCloud eller iTunes.

Vil du lese mere om databeskyttelse på iPads, gå til avsnittet ”Encryption and Data Protection” i dokumentet iOS Security.

Kan du selv gjøre noe ved sikkerheten?

Vi anbefaler at Lås med kode er slått til og Enkel adgangskode er slått fra i ”Innstillingene” på din iPad. Når "Enkel adgangskode" er slått fra, kan du inntaste en utvidet adgangskode. Sett også ”Krev adgangskode” til Straks.
Hvis du har en iPad Air 2, vil det være en god idé å benytte ditt fingeravtrykk til å låse din iPad opp. Tilføy ditt fingeravtrykk under Touch-ID & adgangskode i "Innstillingene"

Du har alltid muligheten til å slette downloadede dagsordener, ved å klikke på Rydd lokalt lager under FirstAgenda Prepare app'ens innstillinger (se etter det lille blå tannhjulet, plassert nederst til venstre hjørne i valgmenyen).

Husk: at du alltid skal benytte brukernavn og adgangskode til FirstAgenda Prepare app'en - også når du er i  offline-mode.