Hvordan endrer jeg min firesifrede offline-kode?

Du kan kun endre din firesifrede offline-kode mens app'en er tilkoblet Internet og er online. Du kan heller ikke endre kode mens du har app'en i flymodus.

Slik endrer du din firesifrede offline-kode

• Logg inn i FirstAgenda app'en

• Gå inn i det lille tannhjul nederst til venstre

• Klikk på "skift offline-kode"-knappen

Bilete
Click on the button "Change offline passcode"

• Inntast din nye offline-kode. Den blir lagret automatisk etter at du har skrevet den inn.

Bilete
Choose your new offline passcode

NB: Hvis du har satt din FirstAgenda Prepare app i offline-tilstand (inne i app'en) og du logger ut, og videre ikke kan huske din firesifrede kode, blir du nødt til å installere app'en på nytt. Når du har lastet den ned på nytt, kan du logge inn med ditt FirstAgenda Preprare login, og dermed endre din offline-kode. Hvis du har satt selve iPaden i flymodus, og glemt din kode, skal du koble fra flymodus, og følge samme veiledning som ovenfor.