Hvordan deaktiverer jeg flere brukere samtidig?

Slik deaktiverer du flere brukere samtidig

• Logg inn på web.firstagenda.com.

• Klikk på 'Brukere' i venstremenyen under Prepare.

Bilete
"Brukere" i venstremenyen.

• Klikk på 'Vis status for alle brukere' i øvre høyre hjørne.

Bilete
Klikk deretter på "Se status på alle brukere"

• Du vil nå bli omdirigert til brukeradministrasjonen, der du vil se en liste over alle brukere.

Bilete
En liste over alle brukere.

• Klikk på initialene ved siden av brukerne du ønsker å deaktivere, og de vil bli markert med en blå sjekk. Du kan markere så mange brukere du ønsker å deaktivere samtidig.

• En blå boks vises nederst på skjermen. Her klikker du på 'Deaktiver'.

Bilete
Klikk på initialene ved siden av brukerne du ønsker å deaktivere

Alle brukerne du har markert vil nå bli deaktivert. Du kan se dem under fanen 'Deaktivert' under søkefeltet.