Hvordan gjenaktiverer jeg et utvalg?

Har du ved en feil deaktivert et utvalg, er det hjelp å få her - du kan enkelt gjenaktivere et utvalg.

Når et utvalg blir gjenaktivert, vil det igjen vises i Prepare, og alle brukerne vil få tilgang til de gamle sakspapirene.

Slik gjenaktiverer du et utvalg

• Klikk på Utvalg i venstremenyen i Prepare

• Klikk på lenken "Vis inaktive utvalg" øverst i høyre hjørne

• Du får nå en liste over alle de inaktive utvalgene. Klikk på det utvalget du ønsker å gjenaktivere

• Klikk på den grønne knappen Gjenaktiver og bekreft ved å trykke OK

Utvalget er nå gjenaktivert og kan finnes på listen over aktive utvalg.