Hvordan deaktiverer jeg et utvalg?

I FirstAgenda Prepare er det kun mulig å deaktivere et utvalg hvis du er administrator i organisasjonen. Et deaktivert utvalg vil ikke lenger vises i FirstAgenda Prepare.

Hvis du ved en feil har deaktivert et utvalg, kan du alltid aktivere det igjen, og da vil alle brukere igjen få tilgang til de gamle sakspapirene - Se her.

Slik deaktiverer du et utvalg

• Klikk på Utvalg i venstremenyen i Prepare

• Klikk på det utvalget du vil deaktivere

• Klikk på Deaktiver-knappen og deretter OK for å bekrefte deaktiveringen

Bilete
Klikk på Deaktiver-knappen

Utvalget ditt er nå deaktivert og vil ikke lenger vises i Prepare.