Hvordan oppretter jeg et utvalg?

Du skal være administrator for å kunne opprette utvalg.

Viktig: Du bør kun opprette utvalg i FirstAgenda Prepare hvis du oppretter møter direkte i FirstAgenda Prepare, og ikke i et sak/arkiv-system. Les artikkelen Når skal jeg og når skal jeg IKKE opprette utvalg i FirstAgenda Prepare?

Slik oppretter du et utvalg

• Klikk på menypunktet Utvalg

• Klikk på knappen Oppret utvalg øverst på siden

• Under feltet Navn, skriver du inn det ønskede navn for utvalget

• Bestem om utvalget skal være lukket eller åpent

• Klikk på Oprett

Bilete
Blå opprett valgknapp for å lage utvalg

Merk: Hvis et utvalg er lukket er det utelukkende medlemmene av utvalget som kan se utvalgets møteaktivitet. Når et utvalg er åpent, har alle organisasjonens medlemmer mulighet for å se utvalgets åpne dagsordener.