Hvordan gjør jeg teksten lesbar?

Slik gjør du teksten lesbar

Hvis teksten din er uleselig og/eller hakker, slår du av maskinvareakselerasjon.

Dette er dessverre en innstilling du må gjøre i nettleseren din, da problemet ikke er relatert til FirstAgenda Prepare.

Google Chrome

• Klikk på de 3 prikkene øverst til høyre i Google Chrome

• Klikk på Innstillinger

• Klikk på System

• Klikk på skyveknappen ved 'Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig'

• Klikk deretter på Start på nytt som dukker opp ved siden av skyveknappen.

Bilete
Fjern hardwareacceleration i Google Chrome

Microsoft Edge

• Klikk på de 3 prikkene øverst til høyre i Microsoft Edge

• Klikk på Innstillinger

• Klikk på Ytelse

• Klikk på skyveknappen ved 'Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig'

• Klikk deretter på Start på nytt som dukker opp under skyveknappen.

Bilete
Fjern hardwareacceleration i Microsoft Edge