Hva er en A/B-votering?

Ved en A/B-votering velger møtelederen to forslag/innstillinger som settes opp mot hverandre i en votering. Når avstemningen starter, velger møtedeltakeren hvilket av de to forslagene man vil stemme på.

En A/B votering foregår slik

• Velg to forslag/innstillinger til votering

• Slå innstillingen A/B til

Bilete
A/B votering

• Trykk på Start votering

• Møtedeltakerne stemmer på en av de to forslagene

Bilete
A/B votering

• Du kan som møteleder stemme på vegne av møtedeltakerne hvis vedkommende er forhindret selv

• Når voteringen er slutt, klikker du på det forslaget som er stemt for

• Klikk heretter på Lagre og lukk nederst i høyre hjørne

Bilete
Avstemning

Møtedeltakerne kan nå se det samlede resultatet på deres skjermbilde. Det samlede resultatet vises også på storskjermen.