Hvor kan jeg se upload-klientens siste serverforbindelse?

• Logg inn som administrator i FirstAgenda Prepare

• Klikk på "Innstillinger"

• Finn "Upload-innstillinger" nederst på siden

• Under "Upload-innstillinger" se her under "Clients"

Bilete
Seneste serverdetaljer under "clients"

Her kan du se et tidsstempel for når det senest er lastet opp filer til Prepare, samt når det sist har vært forbindelse til serveren. Her kan du samtidig også finne informasjon om servernavn og IP-adresse.

Har upload-klienten ikke kjørt på flere timer?

Hvis det er flere timer siden siste tilkobling, kan det tyde på at den planlagte oppgaven som automatisk kjører opplastingsklienten, har stoppet. Kontakt serveradministratoren din for å starte oppgaven på nytt.