Hvordan tester jeg at det er 'svar' igjennom?

Innen du oppsetter en Scheduled task til automatisk overførsel av dagsordener og protokoller til FirstAgenda Prepare, vil det være en god idé å foreta en manuel test for å sikre at man kan overføre dagsordener via upload-klienten.

Slik lager du en svar-igjennom-test

• Innstaller først FirstAgenda Upload-klienten og godkjenn serveren. Les mer om innstallasjon av upload-klienten

• Plasser en test-dagsorden i den mappe hvor dagsorden skal sendes til FirstAgenda Prepare

• Gå deretter til mappen med installationsfilene og kjør filen FirstagendaStarter.exe

• Logg på FirstAgenda Prepare og velg menyen Utvalg

• Klikk på det utvalg hvor testdagsordenen er laget

• Knytt deg til utvalget og gjør deg til dagsordensamler

• Velg deretter menyen Møter

• Hvis overførslen er vellykket, vil testdagsorden legge seg unde kolonnen Versjon under innlesning

• Klikk evt. ind på møtet og sjekk at det ser riktig ut.