Hvordan inviterer man et varamedlem manuelt?

Hvis en møtedeltaker har meldt forfall til møtet og allerede har informert deg om at sitt varamedlem, eller du vet hvem du skal kalle inn, kan du raskt legge til varamedlemmet til møtet.

Slik velger du et varamedlem manuelt

• Klikk deg inn på det gjeldende møtet i Live.

• På siden Opplysninger vil alle forfall fremkomme, som vist på bildet under.

Bilete
Oversikt over møteavlysninger

• Klikk nå på vedkommende med statusmeldingen: Avventer handling

• Du vil nå bli møtt med tre muligheter: Automatisk, Manuelt og Ingen

Bilete
Manuell knapp for å velge en erstatning manuelt

• Når du velger Manuelt vil du dermed bli bedt om å selv gå inn og velge aktuelle varamedlem.

• Du får mulighet for å søke i personer som er aktive i organisasjonen, men som ikke er medlem av utvalget og allerede deltar på møtet. Varamedlemmet kan velges uavhengig av hvilket parti vedkommende er medlem av.

Bilete
Oversikt over varamedlemmer som kan velges'

• Klikk på det ønskede varamedlemmet og husk å klikke på Tilføy varamedlem.

• Dermed har du selv sørget for å finne varamedlemmet manuelt og lagt han eller henne til i møtet.

Bilete
Under kanselleringen vil det fremgå hvem som er valgt som vara

• Varamedlemmet vil nå motta en epost med en møteinnkalling til møtet, hvor vedkommende forventes å delta.