Hvordan får jeg oversikt over innkallingen av varamedlemmer?

Ofte kan det være vanskelig å danne seg en oversikt over hvem som har meldt forfall til et møte, og hvem som møter istedenfor. Dette har FirstAgenda Live heldigvis løst på en enkel og oversiktelig måte.

Få raskt oversikt

For hvert møte kan du se:

• Hvilke medlemmer som har meldt forfall og årsaken til dette.

• Hvem som blir innkalt som stedfortreder.

• Status på innkallingene.

Du finner oversikten over forfall ved å klikke på ønskede møte og under Opplysninger i venstremenyen.

Bilete
Opplysninger i venstremenyen under møter

Hva betyr fargene?

De forfall som er på møtet, kan bli vist med enten grønn, gul eller rød farge, som vist under her:

Bilete
Oversikt over møteinformasjon med informasjon om kanselleringer

Grønn:

• Hvis møtedeltakerne har en grønn farge, betyr det at det er funnet et varamedlem, eller at det er vurdert at det ikke trengs et varamedlem.

• Varamedlemmet kan være innkalt automatisk eller manuelt. Eller det kan være valgt at det ikke skal kalles inn et varamedlem.

Gul:

• Den gule farge kommer hvis den automatiske innkallingen av varamedlem for partiet er aktivert, og FirstAgenda Live er i gang med å finne et varamedlem.

• Hvis du vil lære hvordan du bruker automatisk innkalling av varamedlem, kan du klikke her.

Rød:

• Hvis møtedeltakeren som har meldt forfall er markert med rødt, så er det ikke funnet en løsning på forfallet. Det er hverken kalt inn nytt varamedlem eller valgt at det ikke er behov for et varamedlem. Du skal derfor enten inn på møtedeltakeren og slå på automatisk innkalling av varamedlem, manuelt velge et varamedlem eller velge at det ikke trengs et varamedlem i dette tilfelle.