Hvordan starter man automatisk innkalling av et varamedlem?

Slik starter du automatisk innkalling af vara

• Klikk på Møter ure i venstremenyen.

• Velg det ønskede møtet for det utvalget du har aktivert automatisk innkalling av varamedlem, og klikk på det.

• Du vil nå se listen over forfall fra forsiden, som vist under:

Bilete
Du vil nå se listen over forfall fra forsiden

• Klikk på de som har meldt forfall, og velg nå Automatisk varamedlem, vist med oransj i bildet under:

Bilete
Velg nå Automatisk varamedlem

• Husk å klikke på knappen "Innkall varamedlem"

Bilete
Husk å klikke på knappen "Innkall varamedlem"

FirstAgenda Live vil nå helt automatisk innkalle det første varamedlemmet på listen over varaer som du har satt opp i dette utvalget knyttet til han som har meldt forfall.

Hvis den første på listen ikke kan delta, blir det sendt en invitasjon ut til neste, frem til det er funnet et varamedlem som kan stille.