Kan jeg ta replikk på en annen taler?

Ja. Du har mulighet for å gi replikk til en annen taler i FirstAgenda Live.

• Finn talerlisten under saken som pågår i møtet

• Klikk på den oransje pilen til høyre for taleren på talerlisten.

Bilete
Talere på talerlisten

Dette vil tilføye ditt navn under talerens, og du er i kø for å gi en replikk til nåværende taler.

Bilete
Talerliste med replikk

Fjern din replikk fra talerlisten

Du har alltid mulighet for å fjerne at du ønsker en replikk igjen.

• Klikk på ditt navn og søppelbøtteikonet dukker opp.

• Klikk her og trykk "Avmeld", og du vil fjernes igjen. Vær bare oppmerksom på at denne handlingen ikke kan angres.

Bilete
Avmeld replikk på talerliste