Kan jeg endre på stylingen av dagsordener/referater?

Som administrator av Publication i deres organisasjon, så har du mulighet for å endre på stylingen av deres dagsordener eller referater. Det finnes en lang rekke funksjoner du kan slå av og på.

Slik endrer du på stylingen av dagsordener/referater

Bilete
Venstremenu i Publication med dropdownliste under menupunktet Dagsordener

• Nå har du mulighet for å lage din endringer til stylingen

• OBS: Det er kun ift. hvordan tabeller, tekstbokser etc. ser ut, og ikke det overordnede layoutet på deres løsning du kan endre på her.

• Funksjonene ses på bildet under:

Bilete
Rediger i CSS indstillinger i Publication